top of page
vinge_logo_primargron_RGB.png
Bransch: Advokatbyrå
Webb: vinge.se
Tel: +46 10 614 30 00
Kontakt: Maria-Pia Hope
VI SER ALDRIG ETT PROBLEM UTAN ATT OCKSÅ SE EN LÖSNING

Vinge är Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyrå med ca 450 medarbetare. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg men också i Bryssel och Shanghai då många av våra uppdrag är internationella. Som advokatbyrå utmärker vi oss genom att aldrig se ett problem utan att också se en lösning.

VINGE I SAMHÄLLET

Vinge visar vägen till framgångsrika affärer, men vi hjälper också samhällsnyttiga organisationer att nå sina mål. Som jurister har vi en kompetens som är till nytta för fler än våra klienter och ett ansvar som sträcker sig långt utöver de ekonomiska vinsterna. Men framför allt har vi viljan att hjälpa till.
 Att få arbeta med uppdrag där vi kan vara både öppna och stolta över vårt arbete ger oss mycket tillbaka. Inte minst nya erfarenheter, branschinsikter och kontakter. 
Vårt bidrag består främst i att ge gratis, eller kraftigt rabatterad, juridisk rådgivning till organisationer vars verksamhet och värderingar vi gärna ställer oss bakom. Vi stödjer också ett stort antal aktörer inom kultur, sport, näringsliv och utbildning.

 

VINGES SOCIALA ANSVAR

Vårt enskilt största projekt är Mångfaldsprojektet – Vinges egen satsning på att få fler med utländsk bakgrund att intressera sig för juridiken som yrke. Ett projekt som vid starten för mer än tio år sedan blev en väckarklocka för hela vår bransch. 

bottom of page