top of page
Det här gör CSR Sweden

CSR Sweden är ett företagsnätverk som gärna samarbetar med samhällets alla aktörer då vi tror att det är bästa sättet för att vi ska nå Hållbarhetsmålen/Agenda 2030.

CSR Sweden är en del av CSR Europe och har ett spännande nätverk av syskonorganisationer runt om i Europa och även globala partnerorganisationer. Genom CSR Europe har vi bra möjligheter att ha koll på vad som händer inom EU gällande frågor som är kopplade till CSR och Hållbarhetsfrågor. Inom CSR Europe finns många gemensamma projekt som vi jobbar med och som medlem i CSR Sweden får du även möjlighet att delta på vissa  konfernser och projekt på europanivå.  Vill du veta mer om CSR Europe klicka här eller kontakta oss så kan vi berätta mer.

 

CSR Sweden fungerar som en helpdesk och hjälper gärna till att vägleda, svara på frågor. Vi tar ofta och gärna emot förfrågningar från bl. a studenter, journalister, studiegrupper (nationellt och internationellt), stora och små företag, myndigheter och organisationer.
Har du en fråga, fundering kring CSR och Hållbarhet, hör av dig.

CSR Sweden har ett antal arbetsgrupper som jobbar inom områden såsom:

Hållbar beskattning, Hållbar digitalisering, Hållbara hälsa & arbetsplatser, Inkludering/mångfald, Rapportering/kommunikation, Företag och Mänskliga Rättigheter.

bottom of page